
ابری تاک قسمت 13
هدف از طراحی یک Disaster Recovery Policy این است که در زمان بروز حادثه ما باید یک سری فعالیت مشخص را جهت زنده نگه داشتن دارایی های مهم و حیاتی کسبوکار خود انجام دهیم.
هدف از طراحی یک Disaster Recovery Policy این است که در زمان بروز حادثه ما باید یک سری فعالیت مشخص را جهت زنده نگه داشتن دارایی های مهم و حیاتی کسبوکار خود انجام دهیم.
داشتن یک بکاپ پلن خیلی مهم است. تا اگر حادثه ای اتفاق افتاد که منجر به از دست دادن داده ها شد، حیات کسب و کار تحت تاثیر قرار نگیرد.
روزانه اخبار زیادی در مورد حملات سایبری به کسب و کارها میشنویم. در اپیزود 11 ابری تاک ما به تعریف انواع بدافزارها و راههای پیشگیری از آنها پرداخته ایم.
اختلافنظرها در مورد تعریف دقیق عبارت «رایانش ابری»، نشاندهنده ویژگیهای متعدد آن و ریزهکاریهای مربوط به هر ویژگی است. در حقیقت نمیتوان واژه ابر را تنها به یک ویژگی اطلاق نمود، بلکه این واژه در اصل اصطلاحی است که از آن برای تشریح یک مدل رایانش که از متغیرهای متعددی تشکیل شده، استفاده میشود. این اصطلاح، روزبهروز حوزههای بیشتری از تکنولوژی را در سطوح مختلف تحتتأثیر قرار میدهد.
ذخیره سازی و پشتیبان گیری ابری میتواند در نقش یک بیمه برای کسبوکارها باشد.
DRaaSبدین منظور ایجاد شد که بکاپهای فضای ابری تحت زمانبندی مشخص و به طور خودکار در زمان حوادث جایگزین دادههای آسیبدیده شوند تا امنیت و دسترسپذیری به بالاترین حد ممکن برسد.
ذخیره اطلاعات را میتوان یکی از مهمترین چالشهای عصر دیجیتال در دهههای اخیر بهحساب آورد؛ شرکتها همواره در تلاش بودهاند تا روشی ایجاد کنند که کاربران بتوانند با حداقل محدودیتهای فیزیکی و جغرافیایی، به اطلاعات ذخیره شده خود دسترسی داشته باشند و بدون دغدغه مواجهه با محدودیت فضا، بیشترین حجم اطلاعات را نگهداری کنند.
شروع پاندمی کرونا، محرکی برای پیوستن شرکتها به قطار خدمات رایانش ابری بود و تداوم این بیماری در سال ۲۰۲۱، رشد این بازار را سرعت بخشید. اما در سال پیش رو یعنی ۲۰۲۲ چه چیزی در انتظار بازار خدمات ابری است؟ با وجود آنکه کارشناسان معتقدند رشد ارزش این بازار و گرایش روزافزون شرکتها به این فناوری تداوم خواهد یافت.
با توجه به آنکه امر پشتیبانگیری و بازیابی دادهها اکنون به سطح جدیدی از ظرفیت و پیچیدگی رسیده است، لزوم دانستن چالش های هر روش و چگونگی غلبه بر آن چالش ها بسیار پررنگ شده است. ضرورت پیشگیری از ایجاد ریسکهای مالی برای کسبوکارها، موضوع پشتیبانگیری از دادهها را حائز اهمیت کرده است.
تلخی و شوک لحظه ای که متوجه میشید بخشی از دادههای دیجیتالتون به هر دلیلی از دستگاه پاک شده، قابل تصور نیست. خصوصا اگر موضوع بر سر دادههای سازمانی باشه. زیرا ارزش چنین دادههایی معمولا معادل ارزش تمام ساعت ها، روزها و سالهایی است که کارکنان بر روی پروژهها کار کرده و از دست رفتن آنها میتواند به معنی خداحافظی با کل برندی باشد که طی این سالها ساخته شده است.
دیتاسنتر رو یکی از مهمترین ابداعات بشر در زمینه مدیریت داده دانست. در دنیای امروز، هیچ مجموعهای نیست که درگیر دیتا نباشد. این مجموعه میتواند یک نهاد دولتی باشد یا یک استارتاپ کوچک باشد . حجم دادههای تولید شده در سراسر جهان به طرز عجیبی در حال افزایش است و گفته میشود که حدود 90 درصد از دیتاهای فعلی، تنها در مدت دو سال گذشته تولید شدهاند.